Monday, November 30, 2009

no entry

hahah lame gila kott ta update blog.
agak kemalasan laa nak update blog sebab tataw nak cite ape.

sem break ni agak memboringkan sket but isokay dapat rehat puas puas :)
last week aku gi balik kampung nan cousin aku
seminggu dok sane plus jadi babysitter kat kampung tu
kene jaga dak kecik kat uma atok aku tu.
ahaha isokey. suka sangat jaga dye cuz dye SANGAT comel and active plus kuat buli !!
hahaha

then ari isnin aritu gi kua jalan2 nan cousin2
pegi dalam kol 11 then balik dalam kol 4lebey camtu laa [lupe]
duwet aku seriously habis tataw laa aku beli ape je
maybe abes kat makan kott
bayangkan this week 4 kali aku gi kfc
mati laa aku pasni mesti GEMUK
ayoo tanak tanak !!

then raya haji was quite okay but boring
actually malam raya tu cousin ajak gi tengok wayang

shidan : gi tengok wayang nak esok ?
farihah : jujum !!
kaklong : jum tengok planet 51
farihah : alaa newmoon laa.
shidan : newmoon laa
farihah : okay okay besh !!
kaklong : besh ke ? okay jelaa

then hari raya tu kitorang pegi laa tengok wayang
wayang start kol 4 tapi kitorang sampai 15mins late so da start da time tu
but isokey jea.
GOSH !! edward cullen sumpa cute gilaa
tapi jacob pown cute jugak :)
pas abes tu gi kfc jap cousin aku nak gi beli hot rod dye yang ta muak2 makan.
hahahaha
aaa the balik dalam kol 7 tu.

kaklong : farihah plih mane ?
farihah : farihah pilih team edward laa sape lagi :)
kaklong : okay. kaklong plih team jacob laa. shidan ?
shidan : ehmm ?
kaklong : shidan plih team bella jea.

sume gelak mase tu. agak puas laa dapat tgk newmoon !
thumbs up for the twilight saga : NewMoon !! sumpa besh kott
nak tunggu yang lepas ni plak :)

then sabtu balik but balik ekot cousin
so duduk tangkak dulu
ahad abah amek
then baru laa dapat balik uma
sumpe RINDU gila kott kat umaa

actually ta suke duduk rumah orang lame2
agak ta selesa
duduk rumah kita jugak yang selesa :)

tu jelaa nak gitaw kott
hahaha
pict akan di upload later
haram maklum

SELAMAT HARI RAYA HAJI SUME
even lambat wish but who cares ?
hahaha

byebye !!

2 comments:

+ aisyah + said...

mana janji mu mengajar ku guna selendang??!!haha

zoey kem salam.

MizzFarihah said...

add la ym !!
ape laa
hahahah

wasalam
kem salam SAYANG kat zoey !!