Saturday, January 30, 2010

YOU !!

  1. YOU jangan nak mainkan aku
  2. YOU jangan nak ekot kau pnye pendapat je. org laen ade pndpat sndri jugak
  3. YOU jangan nak soh aku ekot kau je
  4. YOU aku makin fedup nan kau
  5. YOU jgn sampai aku benci kau
  6. YOU aku byk terasa hati nan kau tapi aku diyam jea
  7. YOU please jgn blagak pndai sgt
  8. YOU please ubah perangai

knpe aku slalu ade probs nan girlfriends aku ? slame ni aku JAGA laa hati diorang. tapi diorang ? ta jaga pown hati aku. keje aku nak kene ekot je ckp diorang. kau engat aku ni HAMBA korang ke pe ? tolong laa. aku pown ade pendapat sendiri jugak. ade perasaan jugak. tlong la phm. thats why aku lebih suka kawan nan laki sebab laki ta byk krenah ta macam kau ! jangan sampai aku benci nak berkawan dengan pompuan. aku byk terasa hati nan kawan2 aku. tapi aku diyam je. aku malas nak luahkan sebab aku malas nak gado2. bia je aku simpan sebab ini je jalan dye agaknye. actually aku pendam sebab nak jaga perasaan korang. takut korang terasa nan aku plak. yeah i know. nobody perfect ann. tapi sometimes tu kita ade gak rase ta puas hati nan org. so paham2 jelaa.. kat cni je tempat aku nak luahkan perasaan aku. kat blog ni jela yang aku rase puas untuk luahkan perasaan aku. to N F F aku sayang kau. tapi kalau kau bwat hal aku rase aku ta akan rapat nan kau lagi. think about it !

2 comments:

afy LunA said...

hei...what's up...
gadoh ngan sape nie..
hey babe..aku on the list ker..
hahahha..if aku in da list..sory k..if kau rase aku suke wt hal sendiri..xdgr pendapat kau..or what ever yg ad aku sakit kn hati kau..memang manusia melakukn kesilapan..sory again babe...
miss krunk..kte dh makin jauh aku rase..if ko ad problem ngan aku..just say it k..dun pendam2..t boleh jadi giler babe..

farihah...buat ape jer yang ko rase trbaek..tp jgn langgar agama dh r..
take care babe..
if ko ad problem ngan N F F 2 kn..
dtg r bilik aku..gula2 aku tnggu kau

MizzFarihah said...

ahaha :D
nan kau aku rase tade pape lagi kot probs
hell yeah skunk kita da ta mcm mase kita mms dulu.
serious miss gila that time :((
hope kita sume jadi mcm tu balik.

and aku sangat sedih bila memikirkan benda ni sume.
nati papehal aku dtg blik kau utk cite probs aku ye sayang.

gula2 jgn abeskan yee