Saturday, July 3, 2010

semester three

semester tiga ni kene banyak berubah. kene jadi semakin matang dan jadi seperti orang dewasa tapi bukan orang tua okay. orang dewasa sahaja :D
semester tiga ni kene ade azam baru sebab stiap semester kene ade azam yang baru kan kan ? baru la semangat nak study even azam2 sebelum ni ta terlaksana sangat =,=

okay azam2 saya pada semester tiga ni ialah [bunyi drum effect] :

  • nak turunkan berat badan sampai 45kg
  • nak study je tanak main2
  • tanak ade pape problem time semester 3
  • nak penuhkan kad merah nan cop2 yang comel :P
  • nak pergi jogging bila time free. jum kawan2
  • nak eratkan silaturahim
  • nak tambahkan kawan kat sane
  • nak lepak bilik lecturer je :P
  • be confident more
  • buang perasaan malu2 guinea pig :D
  • nak seludup bawak nuka pergi sane
  • nak belajar berjimat cermat
  • nak jumpa orang tersayang
  • nak siyapkan assignment secepat mungkin
  • nak berjalan nan kawan2 & orang tersayang :P
  • nak dapat 3pointer above balik
  • nak kurus nak kurus nak kurus.
sekian terima kasih

2 comments:

Fahana Jamil said...

hey girl!
dah kurus okey!
hee

MizzFarihah said...

gemuk laa cuti ni T_T