Friday, December 5, 2008

sunway lagoon yang besh :)

smalam gi sunway besh giler!
gi water party memang besh! berjoget joget macam owang gile patu jmpe mamat2 enshem ahaha :PP *miang btowl~! gerak dari skewl lmbt 1 jam ! heh! patut gerak kol 7 tapy gerak kol 8 cuz ckgu lambat smpai! mase tu dak2 sume da bising cuz gerak lmbt. patu da gerak mase da smpai tangkak bley plak air-cond bas rosak so pacik bas tu benty kat kedai servis kete btowlkan air-cond. kitorang menyirap jea mase tu! nak maki pown ade gak. da laa gerak lmbt patu bley benty2, then da siyap patu kitorang benty kat ayer keroh makan makan! ;) aku juz bli 100plus n lolly n chewing gum je :) ta mkan pape pon! patu snap2 pict ngan eizhar kan kan ? kite snap pict kat buai kan :) huhuh patu troskan perjalanan! pacik bas tu bawak berhemah aka lembab nak mati dye bawak :)
so dlm kol 1 kitorang smpai kat snway pyramid. lompat lompat suke :) patu gi tros kat snway lagoon. ramai gile orang dtg sane. orang arab pown ramai dtg melancong :) then mule mule gi yang wet dulu. so mandy mandy tetibe ade budak tu says 'kak kak nak tube ta? kitorang da ta gune lagy.' so kitorang says yes yess! patu kitorang mandy ngan tube yang besa tu :) patu engat nak gi dry punye skali shit! tutup cuz ujan! mase tu memang bengang pown ade gak. so ta dpt gi yang dry pnye kitorang gi masuk snway pyramid patu makan kat kfc :) patu ngah makan makan tetibe ade due orang mamat tu tetibe dtg *enshem ouhh! tergude i! :) dye lawak gile. rupe2nye dye jual perfume. dye sembur perfume tu kat aku ahaha aku wangi weh :) hee patu ckgu aku bli perfume tu :) da penat makan kitorang gi jalan2 dlm kol 8.30 kitorang gerak balik segamat :)
penat but puas :) dalam kol 1 lbey kitorang smpai segamat cuz byk brenty mase otw :)
so dlm kol 2 aku tidow :) zZzzZzz

3 comments:

ika said...

wahh..sronoknye..
btw,how about ur plan if ur boy??
ahah..ngah exam agi ea??
kem salam RINDU sama dia..huhuhuhuhu..

AmirahAzhani said...

bestnyee. heeee aritu punn ani ade pegi gak. wehh tag ani

MizzFarihah said...

ta dpt jmpe dye lorr :(
bengang!