Saturday, September 12, 2009

damn fucking stress !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arini aku stress gila kott ! aku boring dok kat umah ! plus adek aku neh carik pasal lagi ngan aku ! grr !! serious aku cam nak balik uitm SEKARANG jugak !! iskhhhh aku SANGAT stress ! and aku tataw nak bwat ape dah skunk ! tadi kawan aku text aku ajak buka puasa esok [ahad] kat lua. then aku tanye ibu aku. tapi dye TA BAGI aku buka lua and aku rase cam grr !! asal la ta bagi !! aku bukan BUDAK KECIK lagi okee nak kene KONGKONG camtu!! aku da genap 18 tahun lebey2 dah !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dan sekarang aku tataw nak bwat ape sebab stress aku nan test aritu dah bertambah2 nan stress yang ni plak !

kalau la aku ta balik rumah minggu neh. aku dapat buka puasa nan bf aku. then dapat buka puasa nan kawan2 aku jugak.. kira aku PUAS HATI sebab aku dapat jmpe and hangout nan orang2 yang aku da lame ta hangout !!! ngee ASAL LA BALIK RUMAH MINGGU NEH FARIHAH ??!!!!!! SPOIL BETUL LAA !!!! sume plan ta menjadi ! SEYAL SHIT *&%@#:"?>:})*&%!~<>|}+_{)(*= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s : RAYA TAHUN NI CAM SEYAL. TA BESH LANGSUNG AKU RASE WALAU PUN BELUM RAYA LAGI. TAPI AKU DAPAT RASA KETIDAKBESTANNYE !!!

1 comment:

+ aisyah + said...

weyh jangan la begitu
chill sudah
adat la kena kongkong
ppuan kan
life kat U laen,life kat rumah laen
xkesah la brape huha pon kamu kat U
tapi kat umah,kena ikut cakap parents~

chill~~ =]