Tuesday, December 29, 2009

if i die tomorrow

firstly cakap thanx a lott kat abah and ibu sebab dye sanggup jaga aku dari lahir sampai lah umur aku nak masuk 19 tahun dahh. thanx to my siblings also sebab sanggup jadi adek bradek aku :D and to kawan2 thanx sebab sanggup jadi kawan aku even ade yang kejap ade yang lama. thanx alott !!


special forgive to :

abah

abah farihah mintak maaf byk2 kalau slame ni farihah banyak menyusahkan abah. mintak tu mintak ni. tapi abah belikan jugak even benda tu mahal. thanx sangat2 abah sebab fullfillkan ape yang farihah nak. nak mintak maaf jugak kalau slame farihah hidup ni ade buat salah kat abah. mara ke tengking ke ape ke. mintak maaf sangat2. halalkan ape yang abah bagi and ape yang farihah amek samada nampak ke ta nampak ke. hope dihalalkan ! and one more thing farihah SAYANG sangat kat abah. if abah tade kat dunia ni farihah taley hidup. u are my hero ! seriously i love you abah ! u are my only abah that i ever have. no others !

ibu
ibu! u're my idol ! u are strong and can do anything. and im so impressed ! ibu farihah nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki if farihah buat salah kat ibu. ta denga cakap. degil, jahat, menipu ke ape and segala yang negative laa. farihah mintak maaf sangat2 sebab farihah banyak buat salah kat ibu. halalkan ape yang ibu dah bagi kat farihah samada nampak or ta nampak. if farihah ade terambil pape ke harap dihalalkan. lastly, farihah sayang sangat sangat kat ibu sebab ibu lahh satu2 nya ibu farihah dunia akhirat ! kalau tade ibu, farihah ta dapat nak tengok dunia ni. thanx ibu ! i love u ibu !!! i swear !

syakirin, syidah, nadhirah, nabil
aku tawu slame ni aku banyak bwat salah nan korang so aku mintak maaf banyak banyak ! aku nak korang halalkan ape yang korang dah bagi org blanje aku sume. hutang2 tu kalau ade yang ta sempat bayar ke korang halalkan jelaa. memang aku slalu marah korang but deep inside aku sayang gila kat korang. kalau tade korang hidup aku boring gilaa !! so lastly aku sayang korang sangat2 wehh !

others family member
even farihah ta brape rapat ke pe ke farihah sayang sangat kat korang ! halalkan ape yang korang bagi or blanje okay ! and sorry kalau ade terkutuk ke termarah ke tersombong ke ter ta suka ke sorry sangat taw ! lastly sayang lah korang !

friends
korang memang TERBAIK dari ladang laa :D aku ta sangka aku dapat kawan yang mcm korang. maybe sometimes ade cam yang ta puas hati ke pe tapi who cares right ? to kawan2 aku, aku nak ucap thanx byk2 sebab sudi nak jadi kawan aku. korang memang memahami aku laa. same kepala nan aku sume ! thanx wehh ! halalkan pape yang korang dah bagi kat aku taw taw ! and sorry kalau ade terkutuk2 ke termerajuk and segala TER lagi lahh. sorry sangat2 taw. ta besh laa kalau kawan tapi tade gado2 manja ann :D ehmm thanx a lott

to people who know me

wehhh nak mintak sorry laa if slame kita knal ni aku ade tipu ke malas layan kau ke mara2 kau ke kutuk2 kau ke ape ke sorry taw ! bukan sengaja pown kutuk. maybe sebab aku ta suke kott or marah kot nan korang. sorry sangat weh.. ta sengaja duhh ! :) and thanx sebab nak berkawan nan aku even aku malas nak layan korang. hahaha. thanx taw !

to my followers :
if i die please show this post to my parents, my sblings, my big family and my friends !
thanx a lott :) love you all !

4 comments:

AuraFIza said...

oit..nape ni?
nak mati mehh??
no..no..no..
sedey..
wuuuu )=

layout dah cantik2, tulis sedey2 plak die..isk2..
pang kang..

MizzFarihah said...

tataw laa. tetibe cam nak post benda camni
so kalau mati pown tape :D

atien said...

love you sygg..
jgn tgl an atien..
sdy jekk :((

MizzFarihah said...

iskkhh insyallah :D