Thursday, May 27, 2010

kerana SHAFIKA JOHA

oleh kerana kawan kesayangan aku merangkap adek aku kat uitm [walau pun tarikh lahir dia lagi awal dari aku tapi mengada nak jadi adek ! gedik ! ] aku akan sedaya upaya mengupdate blog ni setiap hari. insya-ALLAH. aku akan carik jugak story2 yang aku rasa besh untuk dimuatkan dalam blog aku yang ta berapa nak cantik dan menarik dan tertarik ni :P

tapi oleh kerana beliau suruh aku update sebab dia nak baca blog aku setiap hari, so terpaksa lah aku kene update blog ni setiap hari. dia memang suka mendera aku dari campus lagi. kan SAYANG ? :)

ni bukti dye suruh aku update. kalau ta, tade maknanya aku nak update blog ni stiap hari. kalau ade info2 tertentu je aku akan update =)

ni bukti dia nak seksa saya. HAHAHAH., gurau je sayang

2 comments:

afy LunA said...

hahaha..
saja2 jer nk gedik2 ngan kakak nie..
hahahah...
nk tahu jer pekembangan kakak nie..

trharu rasa nya "kerana shafika joha"
xdera lah sayang..

MizzFarihah said...

ahahhahhahah. saje je bwat mcm tu