Thursday, December 16, 2010

Tangkak & Segamat

Hahahah banyak betul post untuk holiday je. Sebab banyak sangat cerita & taktau cemane nak pendekkan. So lepas gerak tu dekat Seremban kot hujan lebat gila plus guruh plus kabus plus gelap gila. Memang tak nampak pape.

Lampu kereta pun tak berapa nampak. So memang macam cuak je that time. Tapi alhamdulillah dalam pukul 0630 tu sampai kat Tangkak & singgah rumah cousin kat sana sebab tak berani nak teruskan perjalanan sebab cuaca gelap sangat.

So sampai je rumah my cousin lepak lepak makan Dunkin Donut plak. Hahahaha. Ingatkan nak gerak lepas maghrib tapi my aunt suruh tunggu dia sampai. So kami pun tunggu lah. Pukul 1000pm macam tu lah baru diorang sampai.

Lepas tu je dalam pukul 1130 macam tu lah kami selamat sampai ke destinasi kami iaitu Segamat. Hahaha banyak betul dugaan dan cabaran serta pancaroba sepanjang perjalanan kami. Tapi semuanya best je ! Betul. Hope dapat lagi pergi holiday macam tu.

Nak ucap berbanyak banyak terima kasih kepada orang orang yang terlibat sepanjang holiday saya berlangsung. Hanya tuhan saja yang mampu membalas jasa anda sekalian. Terima kasih sekali lagi ^^

*pict will be upload later

2 comments:

syazwan own said...

saya dah jadik follower kamu . so , sudi sudi laa jadik follower saya pulak yee :)

FarihahLicious said...

sape ni ?