Thursday, July 21, 2011

Post yang ke-350

Maklumlah sejak bermata empat ni terpaksa je bawak mata lagi sepasang tu bersama


Wowowowowowow ~ Tak sangka betul dalam malas malas nak mengepost blog, now dah mencapai 350 posts dah dalam blog aku. Sungguh tak sangka. Even post ada yang pendek ada yang panjang ada yang letak gambar je tapi semuanya dah jadi 350 posts temasuk yang ini.

Post kali ini sebenarnya takde benda nak diceritakan. Tapi nak jugak post ^^ Pagi tadi aku pergi ke library untuk mencari sumber untuk siapkan assignment. Tapi hampa hatiku sebab tak banyak buku yang ada. Nak pergi library lagi satu jauh pulak.

So dengan hati yang sedikit kuciwa, aku pun pergi breakfast bersama adik ku di kedai makan. Then lepas tu balik sempat laa snap 4 gambar yang tak berapa nak cantik tapi COMEL. Wahh perasan kau makk ~

Itu je kot nak celoteh untuk post yang ke-350 ni. Semoga blog aku terus maju dan aman damai hendaknya. Kbye !