Monday, August 23, 2010

worst day ever !


today is the WORST day i ever had only for this year or lagi tepat lagi untuk this semester T_T
sumpah sangat stress right now and tataw nak bwat ape. even dah luahkan dalam blog ni pown ta okay2 jugak. kurang even sikit pown ta.

haish setiap masa malang je nasib aku. ta penah nak baik. sedih gila kot. tapi nak bwat cemane. tuhan nak duga aku buat masa ni. so terpaksa jugak aku terima even benda tu SANGAT menyakitkan hati and SANGAT sedih !

for today, aku hanya dapat tidur 1jam je. ONE HOUR okay for today. sebab terpaksa bersengkang mata study eco sebab ade test tengah hari tu. then today [isnin] jadual aku sangat lahh pack ! from 8am to 6pm. plus hari ni aku ade test eco so dari pagi sampai lah ke petang aku ta dapat rehat.

sumpah penat ! and my chest sangat sangat sakit. that time i rather die than tahan rasa sakit and penat macam nak mati time tu. sumpah dah taley nak survive dah time tu sebab class harini sume jauh2

then tadi kene marah dengan lecturer sebab aku ta buat outline. actually aku buat first outline. then salah. then my partner tu btowlkan. and she changed everything. so the conclusionnye DIA LAH YANG BUAT SEMUA kan ? aku ta buat pape.

tapi tape. aku tahu maybe salah aku. so aku terima je maki hamun lecturer tu kat aku. even sangat terasa and plus badan shaking gila babi time tu and rase macam nak pengsan, tapi tetap berusaha menguatkan diri untuk berdiri depan dye and denga makian dye. sumpah saya terasa and saya dah mula benci subject tu :(

sangat sedih sebab ta pernah kene marah dengan lecturer then sudden harini kene marah. nak marah bley, tapi harini please lah jangan marah saya sebab saya sangat TAK rupa macam manusia now and i mean it okay. saya sangat penat harini T_T

and baru hari isnin tapi rase nak balik rumah harini jugak sebab harini saya terlampau stress. and i can't stand for it anymore. and one more saya nak sayang saya ade nan saya sekarang T_T please b i really really need you now *crying*

okay lah. nak stop dulu for now cuz dah nak berbuka dah. kawan kawan rakan rakan doakan lah supaya kebahagiaan akan datang pada saya mulai esok yee. please im begging you ! sekian, assalamualaikum !




p/s : dear god, if you want to take my life now, just take it. dont make me suffer. aku sangat sangat ta tahan :'(

2 comments:

AuraFIza said...

Calm down.. Tarik nafas panjang-panjang ehh..
It's normal la kena marah ngan lecturer, stress on ur study, penat gila nak mampos. That is so-called "student life"..
Baru la merasa camana hidup sebagai budak 'u'. Benda ni tak lama. Kejap je.. Be strong ;)

Neway, dah ada b gak eh skang? Hikhik..

MizzFarihah said...

ahaha yeah. try untuk terima even dye susah.

heyy dah lame okay saya ada B :)