Wednesday, March 23, 2011

SPM

Hahahha hari ni result SPM keluar kan ? Batch lepas cousin aku ramai yang amek SPM. Ada 7 ke 8 orang semua sekali termasuk cousin belah ibu and abah. And diorang dapat good result even not the best pun. But still okay kan ?

So nak say ZILLIONS CONGRATES to :
1)Ani
2)Azri
3)Haziq
4)Farhana
5)Apis
6)Ajab
7)Azmi

And tak lupa jugak kepada semua yang amek result SPM this year. Congrates saya ucapkan. Jangan lah sedih dengan apa yang korang dapat tu. Korang sepatutnye bersyukur sebab you get what you deserved ! So chill la beb !

Lepas ni dah masuk tertiary level iaitu alam University. Lagi susah okay ! Full with assignments, tests, quiz and all that yang akan buat korang LAGI stress dari amek SPM. So just chill je okay ? Have fun with it ! :)

3 comments:

fanaaunjiks said...

tu azri ke azmi?

FarihahLicious said...
This comment has been removed by the author.
FarihahLicious said...

ehh haha silappp