Monday, March 28, 2011

What The ????


Okay semalam aku pergi dinner faculty. Pada mulanya memang lah taknak pergi kan sebab macam malas gilaa plus takde baju. Then member member ni pujuk suruh pergi jugak and decided to pergi lah kan even macam malas gilaaaaa that time.

Aku pergi pun sebab kesiankan sorang ni sebab dia takde kawan nak pergi. So as a "friend" aku pergi lahh kan. Tibe tibe mulanya semalam dia kata taktau lagi pergi ke tak and aku pun macam "Ouhh Okay".

Mulanya macam quite bengang jugak lahh kan sebab dia cakap macam tu. So just think positive sebab ramai lagi kawan ada. Then maghrib tu dia text pegi bila semua. Aku ingatkan dia taknak pergi. So aku pergi jela dulu dengan budak budak class aku.

Masa dah nak sampai kat dewan ni dia text cakap dah gerak ke belum so aku pun jawab jela dah. Sebab dah memang dah gerak kan. Lepas tu tiba tiba jumpa dia kat dewan. So just tegur jela macam biasa. Tapi dia pergi dengan classmates dia. And im okay with it. Sebab cakap dalam hati "okay laa dia ada teman"

So aku just makan and lepak lepak dengan classmates aku and so do dia. Then bila dah habis dinner semua tu then after balik college sudden ada orang tanye "korang gaduh ke ?" and I was like "apehal ?"

Lepas tu that orang cakap "cuba tengok status dia" and i was totally shocked ! And DAMN ! Sekali kena macam tu an. I wass ARGHHHHHHHHHH !!!! Asal plak kene macam ni ? Dah dia kata taktau nak pergi ke tak an. So aku jugak ke dipersalahkan ?

Okay honestly memang statement tu menyakitkan hati. Tapi malas nak layankan sebab nanti akan jadi makin teruk. So just duduk diam and silently. Jangan fikir about that prob just focus in your test yang belambak hujung minggu ni. Sebab TEST tu lagi PENTING !

And buat sesiapa yang terasa tu sorry lah yee. Sebab blog ni jelaa satu satunya tempat aku nak meluahkan perasaan aku sebab nak cerita kat orang, bukannya diorang denga sangat kan. So just lepaskan marah, geram, sakit hati kat sini je. Siapa makan cili dia terasa pedas kan ?

KBye !

2 comments:

@ Syima Raaif @ said...

alor lor kesian nye..saba je la..sebab rasenye si DIA mmg dah beli tiket la yunk so mmg dia pergi..erkk ke aku salah orng ni hehe..tak mungkin salah sebab kteorng tunggu anda kat mje mcd smlm tapi DIA ckp farihah dah pergi~so? tak de yg salah pun kat sini..rilex k ^^

FarihahLicious said...

tapi dia tak cakap pown nak pegi saing. and tak cakap pown NAK PERGI sebab mula2 dia kata taknak pergi. entah laa. maybe aku kott salah. bia jelaa.