Sunday, April 10, 2011

Jar Of Heart


video

Hahahaha post kali ni aku nak letak lagu yang aku cover sendiri. And aku tawu suara aku tak sedap. Macam suara ong kedek kedek. Dah diam jangan kutuk aku lagi. Sekurang kurangnya aku mencuba bak kata Fikry ^^

So lagu ni aku rasa macam senang kot nak buat cover sebab lagu ni takde lah tinggi mana. Sebab aku ni tak boleh cover lagu tinggi tinggi sangat. Maklumlah orang nye pun kecik cemetot je =.= Okay berhenti cakap soal ketinggian sebab hal tu VERY SENSITIVE !

Lagu dalam video ni ialah lagu Christina Perri. Tajuk lagu dia ialah Jar Of Heart. Sorry Christina Perri I broke your song ! I didn't mean it. I'm just trying *angel face* Sebab lagu ni best ! Sangat best ! And i wish i can sing this song when i have a guitar *wootwoot*

So letsss cekedoutttt !!!

5 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

lagu ni best.. masa tengah komen ni pun, tengah layan lagu ni kat fly fm..

FarihahLicious said...

HAHAh kan ?

fanaaunjiks said...

best! :D *bangga kan dpt cousin cm sy yg menyokong hehe

FarihahLicious said...

HAHAH sokong sebab lagu ni best ke suara >? HAAAAAA cakap cakap

FarihahLicious said...

ewwwww .