Friday, April 29, 2011

Lizard


Gahhhhhhhhhhhh ! Today kat entry ni aku nak luahkan perasaan ketidakpuasan hati aku ni terhadap binatang yang bernama CICAK or LIZARD ni. Sumpah aku benci sangat cicak. Sangat benci sampai aku taktau nak describe betapa bencinya aku dengan cicak ni.

Mane aku tak benci dia suka kot kacau aku setiap kali aku ngah duduk bersenang lenang. First is time aku tengah study, tiba tiba dia bunyi bunyi bising kat dinding sampai hilang focus aku nak study. Geram gilaaaa weh waa cakap luuu

Kedua, time tu aku tengah online, then tiba tiba kat ceiling atas ni diorang boleh plak main wrestling wrestling sampai salah sekor nya tu terjatuh masuk dalam bag makanan aku. Sumpah aku marah gilaaa kot that time. Tapi at the same time geli nak keluarkan cicak tu. So aku keluarkan lah satu satu makanan aku sampai dia keluar sendiri dari bag tu. Kesimpulannya, sila tutup zip bag makanan anda kalau tak nanti dia masuk :D

Ketiga, time aku tengah online, dia suka mengendap aku dari notes board tu. Hello cicak, kau ingat kau comel sangat ke nak main cak cak dengan aku ? Aku sikit pun taknak tengok muka kau. You are SUPER DUPER DAMN UGLY CREATURES THAT I EVER SEEN !!!!!!!!

Keempat, ni yang baru je terjadi ni. Sangat lah aku geram plus sakit hati ni. Tadi aku makan mee Pama dengan minum nescafe. Then rasa macam sakit perut so aku pergi laa toilet. Then lepas aku balik bilik tu aku pun sambung laa online macam biasa. Sekali tuuuuuuuuuuuuuuu

Cicak tu keluar dari cawan dengan muka yang puas kott dapat minum nescafe. And that time tuhan je tahu betapa bencinya aku terhadap cicak ni. Terus aku rasa gahhhhh !! tensionnya aku dengan cicak ni. Kenapa mesti dia ada dalam hidup aku ?!

Begitu lahh kisahnya kenapa aku benci sangat cicak. So I just want to say "I SWEAR TO GOD THAT I HATE LIZARD SOO MUCH !!!" Untuk cicak cicak sedunia kalau jumpa saya cepat cepat lah lari ye sebab if tak AKU AKAN CINCANG KORANG SAMPAI LUMAT ~

Thank you !

5 comments:

Pja said...

Huhuhahahaha cuba kalau cicak masuk almari? T.T
Sumpah sakit hati kena keluarkan baju satu-satu, sambil diri atas kerusi. T.T

FarihahLicious said...

Hahahaha. itu lagi kesian sebab banyak kerja kene buat :D

FarihahLicious said...

Hahahaha. itu lagi kesian sebab banyak kerja kene buat :D

cik sue said...

kite pun tak suka cicak kat bilik kite sbb dye selalu main terjun terjun dr siling tau..

FarihahLicious said...

kan kan ? Samaaaa T__T