Wednesday, May 18, 2011

Nur Kasih The Movie

Aww Remy Ishaakkk ! I LOVE U ! *melting*

Waaa aku nak pergi tengok movie ni kat wayang tapi ayah aku tak bagi. Sedih gilaa. Aku baru nak jumpa BF yang ke-3 aku si Remy Ishak tu T__________T Aku taktau kenapa dia tak bagi aku pergi Melaka dengan kawan kawan aku.

Bukan pergi sorang or berdua tapi ramai ramai kott. And takde reason why dia tak bagi aku pergi. Aku dah besar laa. Dah 20 tahun. Even cousin aku yang baru habis SPM tu pun dah dapat pergi mana mana suka hati dia je parents dia bagi.

Tapi aku ? Tak adil seyhh hidup macam ni. Serious tak suka duduk rumah ! Dah la boring boring boring ! Sure boleh gila punya. Tak tipu. BTW dah kenal label ANAK EMAK. Whadda F nak label aku macam tu !

Bukannya aku yang taknak pergi memane. Tapi parents aku ni yang tak bagi pergi. Ehmm if lepas ni dia tak bagi aku pergi mana mana serious aku taknak dah duduk rumah lagi. Sebab aku rasa macam duduk dalam penjara je !

NFA

2 comments:

AuraFIza said...

Jom r pegi ngan kakya. Tp tu la kan.. Tak tau la abah bg g ke tak.. Kalo mak kakya cakapkan terus, die bagi kot..

FarihahLicious said...

jum kakya. suruh mak cakap :P