Wednesday, May 25, 2011

Result

Stress bila tengok result :'(

Harini semua dalam blog semuanya cerita pasal result. Okay result aku tak la sebagus mana but still nak share jugak dengan korang. Aku sedih harini sebab semua kawan kawan aku dapat DEAN LIST. Aku je tak dapat. Serious sangat sedih kot. Jeles jugak :|

Aku mengharap sangat semester 4 ni dapat dean list (DL) sebab aku rasa sem tu subject subject dia okay semuanya. Tapi takde rezeki nak buat cemane. Sikit je lagi kot nak dapat DL. Semester tu ramai dapat DL. Sebab tu aku BIG JELES !

Sangat stress bila orang kata "result berapa ?" "alaa sayangnya. Lagi sikit je kott". Mula mula malam tadi tak boleh terima result macam tu. Tapi bila ramai yang cakap "takpe next sem ada lagi. Boleh cuba lagi"

Sedikit sebanyak boleh jugak lah terima kenyataan. Tapi bila bangun pagi and tengok Facebook semuanya status gembira sebab DL, aku kembali stress & jeles & segalanya lah sebab aku tak dapat.

Takpe Farihah, kau ada lagi dua sem. Nanti lagi dua sem tu kau pulun habis DL semuanya. Insya-Allah ! Amiin. Doakan aku ye semua :') And nak ucap ALHAMDULILLAH syukur kepada Allah kerana result aku makin lama makin naik.

Then jutaan terima kasih kepada ibu & abah sebab tak putus putus bagi semangat & doa. Juga buat kawan kawan biha, farah, shafika, nina, zuzu, nisa & semua crew crew yang terlibat nak ucap thanx sangat sangat sebab sudi nak ajar aku segala benda yang aku taktau :')

And to my Syazwan, sorry tak dapat DL laa. And thanx sebab tak jemu jemu support saya time saya down, time result saya teruk. Thanx sangat :) Hanya Allah je yang boleh balas jasa kalian semua. TERIMA KASIH !

4 comments:

azza azmy said...

congrats babe for ur result! :)

FarihahLicious said...

thanx kecik ! :)

qee_la said...

takpe takpe. don't ever let yourself down maa.

FarihahLicious said...

yeahh :)