Wednesday, November 3, 2010

blog yang baru

hahaha. semalam aku berhempas pulas tukar semua yang ada kat dalam blog ni. tidur pukul 0400 semata mata nak siyapkan blog ni. okay yang tu tipu sebab malam tadi aku tak dapat tidur so dari aku duduk goyang kaki baik aku tuka layout blog ni kan.

so inilah hasilnya. kali ni blog aku tema dia merah. campur rainbow rainbow sket sebab aku suka warna warni. kan colourful. kan nampak lagi meriah kan kan ? haa. tapi lagu tetap jiwang. huahauhauha.

blog aku takde lah lawa & menarik mana pown. just kalau dah sedap mata memandang pun sudah mencukupi bagi hamba. cewahh. gelimat ~ tapi pape pun. aku akan kerap tuka layout sebab taknak followers aku boring dengan layout yang sama je :D

ehm lagi satu nak pesan, harini [3 november 2010] aku akan menduduki final subject Financial Accounting 3. so nak mohon kepada anda semua supaya mendoakan saya supaya saya dapat jawab paper tu dengan jayanya. aminn. ty semua !

tu jela kot nak bagitau taw. hee. so sekarang nak sambung study FAR200 yang tak habis habis lagi study to. and to all DIA STUDENTS ! goodluck this evening. semoga anda semua dapat jawab paper FAR200 ni dengan senyuman yang ikhlas tulus dari hati ^^

2 comments:

Fareena said...

haaa ! i loike ur new layout ~ merah gitu :D ngee~

FarihahLicious said...

ahaha tawu tape. lari dari fav colour ni