Friday, October 15, 2010

ACD3A5

okay arini aku nak ceritakan aktivity aku bersama budak budak class aku iaitu student accountancy class A5. okay kami plan nak pergi beriadah bersama2 ecewaah beriadah konon. haa kami plan nak pergi main futsal bersama2 sebab ta lama lagi nak final kan. so enjoy2 kejap. kejap je ye kawan kawan.

okay smalam dalam pukul 7.45pm gerak dari kolej ke pintu gerbang uitm yang ta berapa nak gerbang sangat lahh an. then tunggu diorang sume kat situ and dalam pukul 8.15pm i think kitorang pown bergerak ke segamat.

semangat ni nak main futsal. actually futsal kitorang start pukul 8. tapi tataw knape lambat padahal sume dah ada kot that time. then sampai sampai je kat futsal. pekerja situ ta kasi main. so macam WTF ?

budak budak ni sume dah bengang dah. dak dak laki lagi bengang. sebab diorang memang nak sangat main futsal tu. tapi an kitorang ta kesah lah kalau ta dapat main pown. tapi lain kali tu tego elok elok la sket.

jangan la nak maki maki bagai. kau bukannye boss kat situ pown nak maki maki segala. HELLO BRO ! BUDI BAHASA BUDAYA KITA OKAY ! jangan nak tunjuk kau punya samseng kat situ. kitorang pown boleh laa tunjuk. tapi kitorang tawu BUDI BAHASA. tawu nak BERSOPAN SANTUN. thats why kitorang diyam je.

so bila dah tataw nak pergi mana, so plan pergi bowling je. kecoh bila dah sampai bowling tu ^^ so kitorang pown main bowling. 3 games okay. bapak penat lah. sakit sakit tangan :P ahh mengada lah kau farihah. hahah

then ta sampai dua games kot diorang main. terpaksa balik sebab kesuntukan masa sebab makan pown tak lagi an. so dalam kol 10.oopm tu gerak pergi makan. then sampai sampai je terus order. but makanannye sampai lambat.

masing masing muke kelaparan sebab dah penat main bowling ann. hahaha. so si nisa dah bising dah makanan dia ta sampai sampai sebab dia dah kebulur yang amat :P so bila dah makan makan sume. snap pict lagi. weee ~

then dalam pukul 11.30pm kot kitorang gerak dari tempat makan tu. then masing masing tanya "boleh masuk lagi ke ?" "guard tu ta tahan ke kita sume masuk lambat ?" masing masing risau je ta dapat masuk an.

so sampai je kat uitm masing masing ta masuk lagi. sume duduk luar je dulu. masuk beramai ramai an. patu masing masing kata "alaa tak payah nak takut. anak pengarah ada. mesti lepas punya" hahaha

yeah and bila masuk sume lepas, weeee ~ so pas masuk dalam campus je bersambung balik snap snap pict and then terus balik ke kolej masing masing. weh korang sumpah aku enjoy gila kot hangout nan korang ^^

tapi next sem tak dapat nak join dah cuz aku dah masuk class lain. hope kita still contact okay even masing masing dah tak sama class dah ^^ wish you all the best in final exam ! hope you'll get result with flying colors ! chaiyok chaiyok ! ACD3A5 I LOVE YOU LAA ! ^^

p/s : picture will be upload later.

2 comments:

ZuzuTheObserver said...

laa..nak tkar klas ke? klas ape lak?
Gud luck jua ye ! ^__^

FarihahLicious said...

hee back to old class laa. A3 ^^ ouhh ty !