Wednesday, October 13, 2010


last night, aku mimpi benda yang menakutkan sampai aku rase sangat takut untuk tidur balik. bayangkan dalam masa 10 minit i think. aku bley mimpi 3 benda yang menakutkan. aku terasa benda tu betul betul terjadi kat aku sebab badan aku BERAT SANGAT time tu.

first, aku mimpi yang badan aku ni macam ada something masuk sampai aku taley nak bernafas and badan aku langsung taley gerak. and that time sumpah aku rasa macam time tu memang aku sedar.

second, benda yang masuk dalam badan aku tu, dia kawal badan aku sampai aku nak bercakap pown ta boleh. serious aku ta tipu. and third, aku mimpi, yang ade guy tu muke dia pelik and dia buat something yang membuatkan aku jadi SANGAT takut.

after mimpi yang ketiga tu, aku tersedar sebab phone aku vibrate ade text masuk. then aku tengok syazwan yang text. so aku pown terus text dia sebab aku rasa takut sangat. jantung aku time tu dupdap2 laju gila dan badan aku lemah habis. that time rasa macam nak menangis tapi tahan je.

then aku cite kat dia, and dia call aku immediately. then after aku dengar suara dia terus aku nangesh. i dont know why. maybe sebab aku sangat sangat nak dia time time aku macam tu. and dia pujuk aku and dia teman aku tidur.

then mase tengah berbual2 dengan dia, aku pown ta perasan bila aku terlelap. sebab masa tu memang aku SANGAT SANGAT SANGAT mengantuk. tapi aku takut nak tidur. then bila dia teman baru lah aku dapat tidur.

aku pown ta perasan bila aku tidur and sedar2 je jam dah pkul 6.15. kesian dia terpaksa bersengkang mata untuk aku. then aku bangun and aku siyapkan mind mapping yang aku kene submit harini. thank god sempat buat ^^


to awak : hey awak. thanx untuk malam tadi taw. sangat sangat terharu awak buat macam tu kat saya. thank you taw awak ! saya sayang awak. ingat tu. sorry jugak sebab terpaksa menyusahkan awak. ta bermaksud pown nak buat awak mcm tu. tape, lepas ni saya try jadi berani & kuat okay ? awak jangan risau. saya okay je kat sini ^^

3 comments:

ika said...

oit..mimpi jgn cite sgt...
angah katala..

FarihahLicious said...

knape plak ? kan just mainan tidur je

ika said...

but,it's a REAL bad dreams..

tapi takot gak ek camtu..ikah asek mmpi angah kene je..mmg kalau da bgn cnfirm tak tdo..