Sunday, October 17, 2010

wee ~


harini aku ta study langsung. duduk rumah melepak habis je. sebab dalam kepala dah set harini nak rehat puas puas sebab penat study untuk test & test & test *cehh farihah, kau study sangat ke ? relax je lebey ade lahh. huhuh

okay nak cerita pasal harini yang berhari AHAD dan bertarikh 17 October 2010. okay ye followerS aku sekalian. followee anda nak membebel ni. sila besarkan mata masing masing. huhuhu. okay harini aku bangun pukul 9.15am *aku bangun sedikit lambat sebab aku tidur balik ye lepas sembahyang subuh tu -_______-

then lepas aku bangun, tengok tengok adek aku ngah online, so aku pown menyebokkan diri dengan online sebentar. padahal tade pape pown yang nak di buat. tapi mengada kan nak online pagi pagi buta. so online lah jugak kejap ^^

then lepas online, aku tolong ibu aku tersayang kat dapur. tolong masak ke cik peah ? ouhh bukann. tolong tumbuk cili jee -________- *okay i admit yang aku tataw masak okay. huh ! then dalam pukul 12 tu aku mandi.

cepat gila an aku mandi ? selalu LAMBAT GILA wehh cik peah ni mandi. betul ! aku tak tipu. -_______- okay lepas mandi baru je nak makan then my cousin datang kan. so kene lah tolong2 sket.

lepas my cousin sume makan baru lah saya ni makan. hahahah. harini makan ta habis. sebab macam tade selera sangat. sebab tak sehat kan. wee ~ then petang tu just duduk duduk and tengok tv je. dah memang tade keje nak bwat ann

lepas tu main skipping kejap kat dalam rumah. and encik syazwan pelik saya main skipping dalam rumah. hahaha. then aku and nabil buat air milo KAW KAW punya *kaw ke ? sebab musim sekarang kan panas. so kami bersungguh sungguh buat air milo. tapi asek tawar je. T_T *kalau mak mertua kau tawu kau buat air pown failed mesti kene REJECT !

then petang tu duduk duduk di luar rumah menikmati keindahan waktu petang yang indah disaluti angin sepoi sepoi bahasa *walaweyy farihah ayat kauu. MANTOP ! then berhajat nak buat tomyam. tapi kemalasan.

so suruh ibu tercinta je belikan tomyam. tapi malang nasibku, kedai sume tutup. menci i taw ! then saya try bawak moto ^^ so bawak lah moto berjalan jalan di sekitar rumah sahaja sebab nak bawak jauh jauh tak reti. and takut.

then lepas dah puas bawak moto tu. aku bersukan lah pulak. oleh kerana badan aku ni dah lama ta bersenam plus badan aku ni dah semakin BERLEMAK LEMAK, so aku main skipping non stop kat depan rumah tu.

penat gilaaaa ! tapi puas sebab dapat kuarkan peluh kan. sumpah masyukkk ! hahaha habis basah baju sume sebab peluh main skipping sahaja. so lepas ni setiap petang nak main skipping jeeee. huhhuhu

then masuk rumah dan mandi dan makan *cemane kau nak kurus ni cik peah kalau lepas exercise terus makan ? huhuhu. tapi tak makan nasik okay. then lepas maghrib tu aku baring baring. then tertidur.

dalam pukul 9.15pm tadi *aku kalau bangun tidur mesti jam tengah suku suku. hahahah. then dengan mamai mamai terus pergi dapur dan terus makan. tak senonoh kan ? hahahaha bangun bangun tidur terus makan.

ni skunk aku tengah kenyang ni. thats why rajin nak mengupdate blog. hahaha. sementara menunggu syazwan habis kerja. tu yang update blog ni untuk hilangkan rasa boring. *tiba tiba phone berbunyi menunjukkan ada text message masuk.

okay lah followers ku tersayang, encik BF saya dah habis kerja. so its time to spend time nan dye sahaja. nati any latest information, i will post here. in my lovely lovely blog. byebye kawan kawan ku. *hugs & kisses ^^

4 comments:

AuraFIza said...

Bestnye dok umah..
Rindu gila nak balik umah!
waaaa...

Err.. Sape cousin yg dtg tu?

FarihahLicious said...

mari mari balik rumah ^^

your family laa yang datang. huhuh

Fareena said...

babe, i miss ur home ! rndu nk hang out lagi n lagi n lagi ..hihi

FarihahLicious said...

nina : jum la datang cni lagi. sleepover cni lagi ^^