Saturday, October 23, 2010

HB SYAZWAN !


video

this entry is special for my boyfie ^^
sebab kenapa ? sebab kitorang buat wish through video.
even video ni ta segempak video video lain, tapi ikhlas okay buat
video ni takde kene mengena antara yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia.
so silalah tengok ye kalau rajin ^^
and
nak wish HAPPY 20th BIRTHDAY.
hahah dah tua dah awak ye :P
may ALLAH bless you more and more and more
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki
goodluck for your final
sorry sebab tak dapat nak celebrate your birthday sama sama
dont worry ada present untuk you :)
semoga sihat sihat selalu dan happy happy selalu
jaga diri baik baik & jangan nakal nakal. awak dah besar
be more mature taw taw
saya SAYAAAAANNNNNNGGG awak sangat sangat ^^
lastly, mmmwaahhhh *hugs&kisses for you

6 comments:

ika said...

ssuuweeett...

FarihahLicious said...

hahaah tapi klaka. MALU ~

AuraFIza said...

WAHAHA..
Rasa macam nak gelak guling2..
HUHU..
Nadirah wat mata juling! HAHA..

Mesti syazwan terharu gile kan?
Nanti besday kakya, kakya nk cmni gak..
huhu

FarihahLicious said...

aahhaha klaka kan kakya ? memang sumpah malu gila. tapi tetap jugak letak. ahaa nadhirah bwat mata juling jadi sehh. farihah bwat ta jadi. penat bwat banyak kali. haahha

yup yup dye terharu gila. ahah happy je dapat happykan dye. nak jugak ke ? bolehh je. nanti kitorang buatkan special untuk kakya. ^^

Anonymous said...

comel, tapi background music bising -.- haha

FarihahLicious said...

anon : haha memang saje je nak bagi bising bising ^^